TIETOJA YRITYKSEN TOIMINNASTA

FINNOSTE OY antaa täydennyskoulutusta eri alojen yritysten, laitosten ja kuntien sekä palvelujen aloilla toimiville yritysten henkilöstöille. Kuten erilaiset täydennys- ja ns. korttikoulutukset, joiden tarve on lisääntynyt jatkuvasti.

FINNOSTE OY on Liikenteen turvallisuusviraston (Traficom) hyväksymä kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusta antava koulutuskeskus.

FINNOSTE OY konsultoi ja antaa asiantuntijapalveluja henkilöstöjohtamiseen ja erilaisiin turvallisuuden suunnitteluun liittyvien toimintojen alueella; PK – teollisuuden, kuntien, laitosten, seurakuntien, maatalousyritysten ja eri aloilla toimivien laitosten kuten erityisryhmien asumisen- ja kulkemisen turvallisuuden kehittämiseen.

FINNOSTE OY antaa palveluitaan joko toimintapaikoissaan Oulussa tai suoraan asiakkaiden toimitiloissa eri puolilla Suomea.

FINNOSTE OY:n kouluttajat ja yritystukihenkilöt ovat alansa asiantuntijoita jotka pyrkivät antamaan parhaan mahdollisen tuen asiakkailleen ja asiakasyrityksille.

FINNOSTE OY kehittää ja lisää koulutus- ja muita yrityspalveluja, lähtökohtana ovat eri aloilla toimivien asiakkaiden ja yritysten sekä yhteisöjen koulutustarpeet henkilöstönsä parhaaksi.